Datare-C bvba

Adres:  Schutterijstraat 8 - Hechtel-Eksel
Tel.: 011/73 57 40
Mail: info@datare-c.be
Links:  

Openingsuren
Op afspraak

 

 

 

Wil je energie besparen, milieuvriendelijker verwarmen en zo ook minder betalen? Dat kan! Kies voor de aircosystemen, warmtepompen en zonneboilers van Datare-C Bvba. Dit familiebedrijf is al jarenlang gespecialiseerd in groene verwarmingstechnologie.

 

Datare-C Bvba biedt jou een volledige service van a tot z. Behalve voor de vakkundige installatie van jouw airco of warmtepomp kan je ook op Datare-C Bvba rekenen voor het onderhoud en eventuele herstellingen aan jouw installatie. Zij herstellen en onderhouden ook toestellen die niet door hun zijn geïnstalleerd. Daarnaast verzorgen zij het onderhoud en eventuele herstellingen aan jouw zonneboiler. Hun toestellen zijn vernieuwend en duurzaam, zo ook de energie die ze opwekken. Net als hun producten is ook hun service van de hoogste kwaliteit. Bij Datare-C bvba kun je altijd rekenen op een klantvriendelijke, betrouwbare en flexibele aanpak.

Datacenter specialist

Datare-c in Limburg mag zich na jarenlange ervaring  gerust de naam "datacenter specialist" opplakken. Je kan bij hen terecht voor de installatie, bouw en onderhoud van datacenters in heel België. Meer info nodig over hun expertise in datacenters? Neem dan vrijblijvend contact op!