Happy Days

Adres: Kaulillerweg 2 - Pelt
Tel.: 011/66 18 11
Mail: info@nvhappydays.com
Links:

Openingsuren
Ma. - zo.: vanaf 11u00
Di. en wo.: gesloten

.

.

In deze brasserie kan je elke dag vanaf 11u terecht voor een hapje en een drankje. Op de kaart staat voor ieder wat wils! Van een koffie en een klein hongertje tot een cocktail en een serieuze hap. Bekijk de menukaart en suggesties online.

 

Uit eten met heel het gezin? Om het voor de kleinste gasten ook zo leuk mogelijk te maken, beschikken zij over een speeltuin met springkasteel. Uren springplezier verzekerd!

 

Geen nood, in de wintermaanden of met slecht weer is er binnen ook een speelhoekje voorzien.

 

Onbeperkt eten & drinken
Elke zaterdagavond en zondag kan je komen genieten van hun familiebuffet. Er is keuze uit diverse gerechten, van koud buffet, warm buffet tot dessertbuffet. Bekijk het concept online.

 

Feestje geven
Binnenkort een feestje gepland? De feestruimtes van Happy Days zijn geschikt voor elke gelegenheid. Van een verjaardagsfeestje, trouwfeest tot gouden bruiloft. Bekijk de feestruimtes online.

 

Happy Spaghetti
Pasta-lovers noteer alvast donderdag in je agenda, want elke donderdag kan je er terecht voor een heerlijke pasta aan een spotprijsje. Keuze uit de klassieke pasta’s maar ook gloednieuwe recepten.

 

Friday After Work
Zet het weekend goed in met lekker eten en heerlijke drankjes. Exclusieve cocktailkaart met zotte kortingen en 10% korting op alle top vlees- en visgerechten!