Janssens bvba

Adres: Kuipersstraat 1 - Bocholt
Tel.: 089/46 14 47
Mail: lse@janssensbvba.be
Links:

Openingsuren
Op afspraak.

.

.

.

Janssens bvba is een dynamische, familiale KMO met een uitgebreide expertise in staalconstructie, montage, dak- en wandbekleding. Met zijn 50 medewerkers beschikt Janssens bvba over de nodige vakkundige en ervaren specialisten en dit zowel met betrekking tot engineering, productie, conservering en montage. Hun grote troef is kwaliteit, de overgave waarmee we onze projecten afwerken en de professionele aanpak van elk project op zich.

 

Zij beschikken over een in-house studie- en ontwerpdienst, waar ze je helpen om, binnen de wettelijke normen, de beste oplossingen te realiseren die tegemoet komen aan jouw eisen en noden.
Hun studiedienst beschikt over de modernste rekenprogramma's waarmee ze zowat elke staalstructuur kunnen dimensioneren en berekenen.
De uitwerking van de nodige werkhuistekeningen en montageplannen gebeurt in de tekenkamer, waarbij gebruik gemaakt wordt van de meest gesofisticeerde tekensoftware. Dit laat hun toe een volledige structuur 3-dimensionaal te modelleren en elke detail op voorhand uit te werken.

 

De staalstructuren, zelfs de moeilijkste en meest complexe structuren, worden in hun atelier geproduceerd door ervaren medewerkers. Het lassen gebeurt door gekeurde lassers onder toezicht van een lasingenieur. Ook de conservering nemen zij voor hun rekening. Het nat lakken voeren ze meestal zelf uit, voor andere afwerkingen (galvanisatie, metallisatie, moffelen, ...) doen ze beroep op gespecialiseerde firma's.
Dit alles levert een zeer hoge en efficiënte productiviteit op, zodat jouw planning gerespecteerd wordt.

 

Alle structuren, wat de moeilijkheidsgraad ook is, worden door eigen medewerkers en met behulp van hun kranen, hoogwerkers en schaarliften gemonteerd.
Ook stalen bekledingen (dak en wand) nemen ze voor hunrekening. Voor de geprofileerde platen doen zij beroep op een aantal leveranciers, maar al de afwerkingsstukken worden in hun atelier op maat geplooid.

Momenteel op zoek naar MONTEURS

Als monteur sta je dagdagelijks in voor de montage van staalconstructues en dak-en wandbekledingen op basis van een bouwtechnisch plan. Werken op hoogte vormt geen probleem.

 

  • ➜ je hebt een technisch diploma op zak, bij voorkeur metaalconstructies en/of lassen.
  • ➜ pas afgestudeerden komen ook in aanmerking
  • ➜ je bent een gedreven persoon, een teamplayer en flexibel naar werkuren toe
  • ➜ je hebt aandacht voor de geldende veiligheidsvoorschriften
  • ➜ je beschikt over ene rijbewijs B, eventueel VCA-attest en hoogtewerksattest

Dienstverband: voltijds, onbepaalde duur.


Interesse? 

Contacteer Dhr. Lambert Segers via lse@janssensbvba.be