KFC Eksel

Adres: Sportlaan z/n - Eksel
Tel.: 011/73 20 80
Mail: pierre.deckers@skynet.be
Links:   

Openingsuren
Niet van toepassing.

.

.

.

KFC Eksel heeft 320 leden waarvan 190 jeugdspelers, 40 senioren en 28 veteranen. Er zijn 20 ploegen vanaf U6 tot en met veteranen spelen wekelijks in competitieverband. 20 voetbaltrainers en (minstens) evenveel vrijwilligers zetten zich in om al die spelers hun hobby te laten uitoefenen. Een bestuursploeg met 10 dynamische personen zet zijn schouders hieronder om de visie en missie van de club te realiseren.

 

Visie

K.F.C. Eksel heeft als doel een gezellige en familiale club uit te bouwen die minimaal een gevestigde waarde is in het provinciaal voetbal en die met attractief voetbal en persoonlijke benadering veel lokale toeschouwers aantrekt. Met veel aandacht voor de jeugdwerking wil K.F.C. Eksel de nodige aantrekkingskracht geven op eigen jeugdspelers maar ook op mogelijke geïnteresseerden uit de regio die elders hun gading niet vinden en op familieleden en vrijwilligers die zich hiervoor willen inzetten.

 

Missie

K.F.C. Eksel...

... voert een sportief beleid dat het 1ste elftal op een aantrekkelijk en haalbaar provinciaal niveau houdt en investeert in het sportief beleid voor de jeugd, bij voorkeur tot provinciaal niveau.
... volgt spelers op die Eksel verlaten hebben om op een hoger niveau te voetballen, en geeft hen steeds de mogelijkheid terug te keren.
... zorgt, samen met de gemeente Hechtel-Eksel, voor een goede en verzorgde sport-infrastructuur.
... zorgt voor een financieel gezonde basis o.a. door het organiseren van socio-culturele activiteiten en door samenwerking met sponsors. Betrokkenheid en samenbrengen van iedereen heeft hoge prioriteit.
... zorgt voor een georganiseerd bestuur en betrekt zoveel mogelijk geïnteresseerden in het uitbouwen van haar visie.