Sint-Hubertusvereniging Wijchmaal

Adres: Peerderbaan 8 - Peer
Tel.: 011/63 33 55 of 0475/38 90 20
Mail: info@sinthubertuswijchmaal.be
Links:

Openingsuren
Niet van toepassing.

.

.

 

Sint-Hubertus Wijchmaal is ontstaan in 1978 dankzij de samenwerking van de mensen in de buurt.

 

Jaarlijks hebben zij de eerste zondag na 3 november de Sint-Hubertusfeesten in en rond de feesttent aan de Sint-Hubertuskapel te Wijchmaal. Hier hebben zij op zaterdagavond een zettersprijskamp met gemiddeld een 20 tafels, het is ook mogelijk om vrij te kaarten .
Op zondag is er in de vroegte van de dag een vee- en brocantemarkt die doorloopt tot in de vroege namiddag, Om 10.30 is er een eucharistieviering in de tent gevolgd door een dierenwijding van kleine, grote huisdieren, paarden & koetsen met aansluitend een hondenwandeling.
In de namiddag zijn er allerhande activiteiten te doen op het feestterrein.
Doorlopend kan je er genieten van lekkere Sint-Hubertussoep, bloedworst, hotdog, koffie met vlaai, een lekkere pint en het Sint-Hubertus drupke.
Voor een uitgebreid programma kan je kijken op de website.

 

Doorheen het jaar loopt het zettersprijskamp verder in zaal Het Leeuwke van oktober tot april (exacte data staan op de website). Sint-Hubertus Wijchmaal kan alleen maar blijven bestaan dankzij de vele vrijwilligers die elk jaar opnieuw weer klaar staan. Op de website vind je een contactformulier waarmee je hun kan bereiken met vragen over Sint-Hubertus Wijchmaal, over het Sint-Hubertusfeest & het zettersprijskamp.