Groenbedrijf Van Vlierden

Adres: Berghei 10 - Sint-Huibrechts-Lille
Tel.: 0499/88 23 78
Mail: luc.aerts@vanvlierden.com
Links:  

Openingsuren
Op afspraak.
.
.
.

Al sinds 1963 legt Groenbedrijf Van Vlierden zich toe op het ontwerp en de aanleg van groen rond gebouwen. De afgelopen decennia groeiden ze uit tot een toonaangevende speler in het groen. Een ruim begrip, want onze expertise is heel breed. Bovenal is Groenbedrijf Van Vlierden een ontzorgende totaalpartner.

 

De perfectie in groen … ze hebben het in de vingers.

 

Met meer dan 50 jaar ervaring in tuinontwerp, tuinaanleg, infrastructuurwerken en tuinonderhoud in zowel particuliere, industriële en openbare projecten blijven ze zich door innovatie en maatschappelijke trends inspireren om zo continu het verschil te maken door perfectie in hedendaagse tuinbeleving te creëren.

 

Hun specialisten staan aan je zijde van het ontwerp over de aanleg tot en met het onderhoud. Of het nu gaat om een stadstuin, een private tuin, de omgevingsaanleg bij een bedrijfsgebouw, een daktuin of een groengevel. Groenbedrijf Van Vlierden heeft al deze vormen van groenvoorziening in de vingers. Tientallen succesvolle realisaties zijn wat dat betreft hun ambassadeurs.

 

De meer dan 50 bezielde medewerkers staan dag in dag uit klaar om je volledig te ontzorgen. Geen enkele vraag is te vreemd. Neem gerust contact met Groenbedrijf Van Vlierden op.