Vanbussel Peugeot garage

Adres: Steenweg Linde 79 - Peer
Tel.: 011/79 14 77
Mail: vanbussel.peer@peugeot.be

Adres: Bocholterkiezel 77 - Bree
Tel.: 089/46 23 36
Mail: vanbussel.bree@peugeot.be

Adres: Nijverheidslaan 29 - Dilsen-Stokkem
Tel.: 089/85 88 88
Mail: vanbussel.dilsen@peugeot.be
Links:  

Openingsuren
Ma.-vr.: 08u30-18u00
Za.: 09u00-12u00 en 13u00-16u00
Zo.: gesloten

.


 

Als je een nieuwe auto gaat kopen, dan koop je die ongetwijfeld graag bij een vertrouwd adres waar je kan rekenen op eerlijk advies, een goede service en natuurlijk een auto waar je blij mee bent. Ga je een nieuwe Peugeot kopen? Dan is Garage Vanbussel jouw adres!

 

Garage Vanbussel heeft drie vestigingen. Na succesvol gestart te zijn in Bree, hebben ze ook Peugeot vestigingen overgenomen in Linde-Peer en in Dilsen. In alle drie de vestigingen kunnen ze een full service bieden waarin ze een breed gamma hebben van de nieuwste Peugeot modellen en Peugeot occasies. Daarnaast staan hun vakmensen altijd voor je klaar voor onderhoud en eventuele reparaties.
Alle vestigingen zijn ingericht als goed geoutilleerde onderhoudsplaatsen. Daarenboven zijn hun garages in Dilsen en in Peer ingericht als goed geoutilleerde carrosserie herstelwerkplaatsen met de modernste voorzieningen en uitleesapparatuur voor alle merken auto’s. Bij onze ervaren en vakbekwame teams is uw voertuig in professionele handen.

 

Je kan bij deze drie vestigingen niet alleen prima terecht voor nieuwe wagens maar ook voor Peugeot occasies! Er is volop keuze in betrouwbare occasiewagens van dit Franse merk. Daarnaast hebben ze een uitstekende servicegraad, je kan altijd op hun rekenen!

Waar Garage Vanbussel voor staat :

1. Een professioneel herstel aan een eerlijke prijs.
2. Een vakkundig team en moderne apparatuur.
3. Kwaliteit met garantie van de herstelwerken.
4. Vlotte en correcte afhandeling van schadedossiers.
5. Onderhoud en herstel van particuliere- en bedrijfsvoertuigen.