Word winnaar voor het leven!

Wil jij tijdens de zomermaanden GRATIS deelnemen aan onze win for life vakantiepuzzel? Speel dan hieronder je favoriete puzzel en maak zo kans om tijdens de vakantie één of meer van de alom gekende krasloten van de nationale loterij te winnen.

Speel je mee met alle vier de puzzels en stuur je via deze online versie vier juiste oplossingen binnen, dan neem je automatisch deel aan onze SUPERPOT met 40 win for life loten.
(spelregels zie beneden).

ALLE OPLOSSINGEN
EN WINNAARS
VAN DE ZOMERPUZZELS
VAN WEEK 28 EN 33
WORDEN BEKEND GEMAAKT
IN 'T GRAFIEKJE WEEK 36
EN IN AFRIT31 WEEK 37

Drie dagen braderie en dus
drie dagen feest midden in het centrum van Peer!

Vers ambachtelijk SCHEPIJS in 20 verschillende smaken… Kom en proef!

Ben je op zoek naar thermische isolatie en thermisch comfort?
Bespaar dan nu tot 30%!
Meer info? Klik HIER!

Drie dagen braderie en dus
drie dagen feest midden in het centrum van Peer!

Isoline

Drie dagen braderie en dus
drie dagen feest midden in het centrum van Peer!

Wij bieden
een ruim aanbod
van keramische
terrastegels…
SUPER-PRIJZEN

AIRLINE

AIRLINE

AIRLINE

Klimaatbeheersing
Heating - cooling
& ventilation

Slider

Spelregels
Deze vakantiepuzzel loopt tot en met woensdag 28 augustus. De deelname is gratis. De winnaar wordt getrokken uit de puzzelaars met de juiste oplossingen en vermeld in de uitgave van Afrit31 van week 37, 't Grafiekje week 36 en online op de puzzelpagina. Om deel te nemen aan de superpot dien je de 4 puzzels correct op te lossen en deze via deze website door te sturen. De win for life krasloten kunnen worden afgehaald bij Drukkerij Grafico, Kerkstraat 7 te Eksel - Indien je meedoet aan één van de puzzels, verklaar je je akkoord om opgenomen te worden in onze mailinglijst van Afrit31 en ’t Grafiekje, zodat je bij iedere uitgave van de nieuwe puzzel als eerste kans maakt om hieraan deel te nemen. Jouw gegevens worden beschermd volgens de Europese wetgeving, in kader van de 'Algemene Verordening Gegevensbescherming' (AVG / GDPR), van 25 mei 2018.