ERA ImmoGO

Adres: Stationswal 5 - 3960 Bree
Tel.: o89/46 48 63
Mail: ImmoGO@era.be
Links:    

Openingsuren
Ma.: 09u00-12u00 en 13u30-18u00
Di.-vr.:09u00-12u00 en 13u30-18u00
Za.: voormiddag op afspraak
Zo.: gesloten

Op zoek naar een nieuwe thuis?

Een nieuwe woning is heel wat meer dan vier nieuwe muren en een dak. Het betekent nieuwe buren, nieuwe winkels, een nieuwe omgeving, kortom een heel nieuw leven. Zij gaan graag samen met jou op zoek naar deze nieuwe thuis.

 

Denk je erover jouw huis te verkopen?

Jouw huis is een deel van je leven en dat verkopen is niet gemakkelijk. Daarbij helpen zij je graag. Ze beschikken over een pak troeven om de verkoop van jouw woning vlot en zorgeloos te laten verlopen.

 

Hun troeven

De verkoopopdracht met service verplichting

Je kiest voor ERA ImmoGO? Dan weet je waarvoor je kiest. De service die jouw makelaar verleent, staan zelfs zwart op wit in de opdracht. Zo weet je waaraan je begint.

 

De ERA comfort garantie

ERA staat voor zekerheid. Daarom ontwikkelden ze de ERA Comfort Garantie, samen met Europ Assistance. De aankoop of verkoop van een huis of appartement is een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Je wil dan ook graag een huis zonder verborgen gebreken of slechte installaties. De ERA Comfort Garantie garandeert het normaal functioneren van de vaste mechanische installaties die in de woning aanwezig zijn.

 

De nationalen ERA Open Huizen Dag

Je mag er zeker van zijn dat jouw woning voldoende in de kijker komt te staan. ERA ImmoGO beschikt over een hoop tools die daarvoor zorgen: mailings naar omwonende, de website, lokale en nationale advertenties, … én de ERA Open Huizen Dag.

 

Verkopen met garantie of deelnemen aan de openhuizendag?

Kom eens langs of maak een afspraak op 089 46 48 63. Jan Veestraeten en zijn team helpen je graag verder!