Gemeente Hechtel-Eksel

Adres: Don Boscostraat 5 - Hechtel-Eksel
Tel.: 011/73 40 37
Mail: info@hechtel-eksel.be
Links:  

Openingsuren
Ma.: 09u00-12u00 en 13u30-19u00
Di., do. en vr.: 09u00-12u00
Wo.: 13u30-17u00
Za. en zo.: gesloten

 

 

Welkom in één van de groenste gemeenten van Vlaanderen: Hechtel-Eksel. Samen met de gemeente Overpelt, de stad Lommel en het Agentschap voor Natuur en Bos vormen ze 'Bosland', het grootste en meest kindvriendelijke bos van Vlaanderen. Kinderen kunnen hier nog écht ravotten in de vele bossen en duinen.

 

Gemeente Hechtel-Eksel wil een aangename gemeente zijn om in te wonen, te leven, te werken,… Daarom dat het gemeentebestuur veel belang hecht aan alle aspecten die met het welzijn van haar inwoners te maken hebben.

 

Als één van de groenste gemeenten van Vlaanderen, trekken ze volledig de kaart van het toerisme. Je komt hier zeker tot rust tijdens een wandeling door de uitgestrekte natuur of ontdek de rijke geschiedenis van onze gezellige gemeente, met als kers op de taart enkele verborgen erfgoedpareltjes. Is jouw interesse geprikkeld? Spring dan eens even binnen op het vrijetijdsloket. Zij geven je de nodige informatie, wandelkaarten of brochures. Als je liever een programma op maat hebt of op stap wilt met een gids, neem dan contact op met de Dienst Toerisme. Ze helpen je met veel plezier op pad!