Immo Vabro

Adres: Kaulillerdorp 22 - Bocholt
Tel.: 0496/89 07 96
Mail: info@immovabro.be
Links:  

Openingsuren
Op afspraak.

.

.

 

Immo Vabro is een jonge dynamische vennootschap die zich bezig houdt met projectontwikkeling op kleinschalige basis. Het doel is om op mooie en geschikte locaties een mooi project te bouwen. Het aantal appartementen is voor hun minder van belang, wel de kwaliteit en de kwantiteit van de appartementen.

 

Zo streven ze altijd naar veel ruimte, meer licht en een maximum aan comfort. Ze doen hun uiterste best om de privacy van elke eigenaar te respecteren. Alle gerealiseerde residenties werden gebouwd door aannemers dicht in de buurt. Aannemers die er echt naar streven om hoge kwaliteit af te leveren in hun eigen gemeente of in hun buurtgemeente.

 

Zonder het klassieke helemaal te vergeten, proberen ze een hedendaags, modern gezicht aan de residenties te geven. Grote ruimtes van de privatieve delen zoals de gemeenschappelijke delen, ruime parkeergarages, gemakkelijke inritten, gemakkelijke trappen, enz. In een appartement gebouwd door IMMO VABRO woon en leef je ruim, heb je alle comfort en een maximum aan privacy.

 

Hun doel is om dit in te vullen tegen een eerlijke prijs. Het realiseren van uw nieuw, mooi en ruim appartement om in te wonen of om in te investeren is hun uitdaging!