BK Concept

Kaulillerweg 68B
3950 Bocholt
Tel.: 089/70.00.04
info@bkconcept.be

Openingsuren

Ma.: 12u00-20u00
Di.-vr.: 08u30-16u00
Za.: 13u00-17u00
Zo.: gesloten

U kan bij BK Concept terecht voor alle werken in uw huis of bedrijfspand. Omdat wij zowel de technieken als afwerking in eigen huis hebben, kunnen wij ieder project persoonlijk afwerken. Met eigen vakmannen en één aanspreekpunt krijgt u een ijzersterke service en kwaliteit, zonder zorgen.

Elektriciteit
Wij denken tijdens de renovatie of nieuwbouw met u mee. Niet alleen zodat alle elektriciteitsvoorzieningen efficiënt zijn. Maar ook om het ideale comfort in uw omgeving te garanderen. Met BK Concept hoeft u zelf niet te zoeken naar vakbekwame elektriciens. Onze mannen hebben al jarenlang ervaring met elektriciteitswerken. 

Sanitair
Op zoek naar goede loodgieters voor een nieuwe badkamer of badkamerrenovatie? De loodgieters van BK Concept kunnen al uw sanitair plaatsen. Kiest u voor design of klassiek? Geen probleem, BK Concept beschikt over een ruim assortiment aan duurzame artikelen in haar showrooms. 

Domotica
Besparen door een slimme thermostaat is zelfs maar een klein aspect van domotica. Wij zorgen er met de juiste domotica voor dat u nu en de komende 30 jaar efficiënt leeft. BK Concept werkt hoofdzakelijk met Teletask domotica

Verwarmingssystemen
70% van uw energiekosten gaat naar het verwarmen van uw gebouw. Verstandig bouwen of renoveren met BK Concept betekent daarom ook uw rendement verhogen. Maar kiezen tussen verwarmingsketels is niet evident. U moet, als bedrijf of particulier, niet alleen rekening houden met de prijs van plaatsing en verwarmingsketel maar ook het rendement. 

Vloerverwarming
Tegenwoordig heeft u al een efficiënte vloerverwarming bij een hoogte van 15mm. Daardoor is het zelfs bij een renovatie de moeite om vloerverwarming te leggen. Omdat het systeem al werkt bij lage temperatuur bespaart u energiekosten.