Kubis Fashion

Twaalf Septemberstraat 12
3940 Hechtel
[email protected]

Openingsuren

Maandag: gesloten
Dinsdag – woensdag: 10u30-17u
Donderdag: 13u-20u
Vrijdag-zaterdag: 10u30-17u
Zondag: gesloten

Op 18 maart opent kledingwinkel Kubis Fashion in de Twaalf Septemberstraat. Dit wordt weer een eerste kledingzaak in Hechtel!

Zaakvoerders Kinga Kubis en Thomas Dumont zien in onze gemeente een gat in de markt. Kinga was altijd al met mode bezig. Na haar opleiding fashion styliste wist ze het zeker en zei ze: ‘ik start een eigen kledingzaak’.

Ze zal in de zaak klanten bijstaan met stijladvies. Zo krijg je er persoonlijke hulp en kan je winkelen in een gezellige setting.

Online shoppen is verzadigd geraakt. Kinga en Thomas geloven dat er opnieuw nood is om kwaliteitsvolle kleren te voelen en passen.

Onze merken zijn bovendien niet te vinden in Noord-Limburg en amper online.

Hun collectie is voornamelijk een combinatie van fashionable en alledaags, universele en combineerbare stuks die toegankelijk zijn voor meerdere stijlen of gelegenheden.

Ze bieden een zeer goede prijs-kwaliteit aan. Een extra troef: hun voornaamste merk heeft een ruimere lijn. ‘Susy Star’ is ontworpen voor een maatje meer. Wanneer je bij ons een XL in de rekken vindt, is dit ontwikkeld voor een XL en geen oversized S. Deze kleren zijn bovendien minder maatgevoelig: indien je een jojo-effect hebt, blijven ze er mooi uitzien.

Ze accentueren je lichamelijke troeven. Ook een zwangere of net bevallen vrouw kan zo een kledingstuk kopen wat nog lang meegaat.