Vanduffel Toyota garage

Lindelsebaan 344 – 3900 Pelt
Tel.: 011/64.15.03 –[email protected]

Openingsuren:

Ma.-vr.: 08u30-18u30
Za.: 09u00-16u00
Zo.: gesloten

Vanduffel Overpelt, uw Toyota-verdeler voor Noord-Limburg. Ons team staat steeds paraat om u met raad en daad bij te staan. Of het nu is voor de aankoop van een nieuwe of tweedehandswagen, een onderhoud of een herstelling op uw huidige wagen, steeds garanderen we u bij Vanduffel een optimale dienstverlening.

Bij elk bezoek aan onze concessie zal u merken dat wij klanttevredenheid en kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Breng gerust eens een bezoek aan onze showroom om onze Toyota-modellen te ontdekken…
De koffie staat klaar!

Met onze centrale ligging kan u makkelijk vanuit heel Noord-Limburg in onze toonzaal terecht. Onze garage ligt gemiddeld op slechts 11 km van Lommel,  6 km van Neerpelt, 9 km van Hechtel-Eksel of 12 km van Peer. 

U kan steeds terecht bij ons voor het onderhoud en de herstellingen aan uw Toyota, terwijl u wacht of met een vervangwagen.

Door de constante bijscholing en opleiding van onze mekaniekers en investering in de nieuwste materialen garanderen we u dat uw wagen in beste omstandigheden in optimale conditie wordt gehouden. Tevens heeft u een jaar waarborg op al de herstellingen uitgevoerd in onze werkplaats.

Ook voor eventuele koetswerkschade aan uw wagen kan u steeds bij ons terecht. Wij zijn namelijk ook eigenaar van carrosseriebedrijf WVC te Lommel.