LVS Loenders

Adres: Astridlaan 247 - Pelt
Tel.: 011/61 14 29
Mail:info@loenders.be
Links:

Openingsuren
Ma.: gesloten
Di.-vr.: 10u00-18u00
Za.: 10u00-17u00
Zo: 10u00-17u00

In hun toonzaal reiken ze jou een breed aanbod aan innovatieve verwarmingssystemen en sanitaire installaties in Pelt. Ook voor de plaatsing van deze toestellen kan je op hun team rekenen.

 

NIEUWBOUW EN RENOVATIES
Zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten wenden ze graag hun expertise aan voor het plaatsen of vernieuwen van centrale verwarming en sanitair. Ze zetten hierbij sterk in op hernieuwbare energietechnieken. Met een team van 9 vakmannen leveren ze een betrouwbare service voor alle plaatsingen, herstellingen en onderhoud aan sanitaire installaties.

HOOGWAARDIGE MATERIALEN IN ONZE SHOWROOM
De uitstraling en duurzaamheid van je nieuwe badkamer of keuken wordt hoofdzakelijk bepaald door de materiaalkeuze. In de showroom in de Astridlaan 247 te Overpelt tonen ze dan ook graag scherp geprijsde opties voor nieuwe sanitaire installaties. Van wc’s en douches tot kraanwerk en jacuzzi’s, ze hebben werkelijk alles in huis om je droombadkamer te bouwen. Zowel particulieren als zelfstandigen zijn welkom in de showroom tijdens de openingsuren. Ook de eerste en derde zondag van de maand is de showroom geopend.

VOOR DOE-HET-ZELVERS
Ga je liever zelf aan de slag? Zij voorzien eveneens doe-het-zelf-pakketten met de nodige ondersteuning en begeleiding. Indien het toch niet lukt, kan je natuurlijk ook een beroep doen op hun eigen plaatsingsdienst actief in regio Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant en Luik. Ze staan steeds voor je klaar.