Volvo Rutten

Adres: Oude Heerstraat 14/1 - Hechtel
Tel.: 011/60 41 70
Mail: info.rutten@garagerutten.be
Links:   

Openingsuren showroom
Ma.-vr.:09u00-12u00 en 13u00-19u00
Za.-zo.: 10u00-17u00

 

.

De garage van de toekomst… 

 

Er is vriendelijkheid, flexibiliteit en eerlijkheid. Hun doel is jou als klant steeds met een lach op het gezicht te laten vertrekken. Net daarom doet garage Rutten al sinds 1975 dat beetje meer.

 

 

 

 

Met enige trots kunnen ze zeggen dat Volvo Rutten de eerste energieneutrale garage van België is, en zelfs de eerste energieneutrale Volvo-dealer wereldwijd! Dit is iets waar ze zeer fier op zijn.
Ze delen hun filosofie en visie graag met anderen. Zij mochten al geregeld delegaties en architecten van over de hele wereld verwelkomen, die met grote interesse hun werkwijze kwamen bestuderen. Na een succesvolle start in Hechtel zijn ze in 2017 ook begonnen aan de bouw van een nieuwe concessie in Diest, volgens dezelfde standaarden.
VOLVO SELEKT

Wanneer je voor een Volvo Selekt kiest, koop je meer dan een prachtige tweedehandswagen. Alleen de beste tweedehands Volvo's worden geselecteerd om het Selekt-label te dragen, zodat ze de kwaliteit en veiligheid kunnen borgen die hun eigen is.
.

WIE ZIJN ZIJ?
Ontmoet de mensen die jouw Volvo-beleving met hart en ziel waarmaken en lees hier alles over hun energieneutrale garage.

.
.
.
.
.
.

DIENST NA VERKOOP

Ontdek hier hun diensten na verkoop!
Zoals onderhoud en reparatie, accessoires, pechverhelping, seizoenscheck, aircocheck en zelfs een gepersonaliseerde website My Volvo.

.