Redelijk positief

Het einde nadert. Misschien struinen we volgende week wel door een pak sneeuw van het bos richting dorp, gewoon om van de gezellige lampjes aldaar en een vriendelijke goedendag te genieten. 2021 loopt op z’n eind en voor BoslandTrail 2022 moet je nu wakker worden.

We duiken nu echt wat dieper in de twintiger jaren van de 21e eeuw. Globaal gezien doen we het niet onaardig. Er heerst nu al 77 jaar relatieve vrede in Europa, 196 verschillende landen vonden een akkoord om onze planeet te omarmen en samen stappen te zetten richting redding en economische voorspoed zorgt ervoor dat er jobs in overvloed zijn. Zijn er kritieke punten waar we dringend aan moeten werken? Tuurlijk én ja, dringend. Maar soms moeten we ook durven bekijken wat wél goed zit. Het jaar 2021 toonde ons dat verschillende inzichten binnen onze maatschappij vaker en harder botsen.

Wensen voor 2022? Laat ons redelijk positief zijn. Enkel redelijkheid zal onze maatschappij op koers houden. Soms eens over het muurtje kijken om de ander te begrijpen, weet je wel. Het zijn de (social) media en hun algoritmes die ooit anders laten uitschijnen maar wij zullen enkel zijn als we samen uniek zijn. Onze BoslandTrailers hebben eind september 2022 weer 100km, 75km of 50km lang de tijd om diep in hun ziel te kijken, pijn te voelen en andermans pijn te voelen.

De 5e editie van BoslandTrail belooft een unieke editie te worden. De inschrijvingen openen traditiegetrouw weer middernacht op 01/01/2022! Wist je dat er nog zo’n 100 mensen zijn die nu al élke editie tot een goed einde hebben gebracht? Over 25 jaar zullen zij 3.000 (!) kilometers Bosland op de teller hebben staan. Laat ons voor nu maar eerst redelijk en positief zijn. Geniet van jullie vrienden en familie en van de winterse wandelingen.

Lennert
12/14/2021

Volgende edities

'T GRAFIEKJE
• Uitgave week 32
7 - 8 augustus
• Aanlevering:
di. 30 juli vóór 10u!

AFRIT31
• Uitgave week 33
14 - 15 augustus
• Aanlevering:
di. 6 augustus vóór 10u!