Winter voor de deur

Sinds enkele weken merken we opnieuw in onze groene winkel dat de winter voor de deur staat. Dagdagelijks komen er mensen een voorraad vogelvoer inslaan. Van mezenbollen en pindakaas tot strooivoer, pindanootjes en zonnebloempitjes. De grote en kleine zakken gaan weer vlot over de toonbank. En hier wordt iedereen blij van. De kopers genieten van de wilde vogels in hun tuin, terwijl die dieren blij zijn met een extra hapje gemakkelijk te vinden eten. Daarnaast profiteren ook de dieren in het Natuurhulpcentrum van de verkopen in onze winkel. Want met deze inkomsten kunnen we onze dieren blijven verzorgen. Een win-win dus voor iedereen.

En door het vele voer dat verkocht wordt draaien onze vrijwilligers in onze schrijnwerkerij ook overuren. Want al dat vogeleten moet natuurlijk ook aangeboden kunnen worden aan de vogels. Daarom worden ook onze voedertafels volop aangekocht in deze periode.

Mocht u zelf een voedertafel, vogelvoer, egelkast, … willen aanschaffen, kom zeker eens kijken in onze winkel of op onze website. Op deze manier kan u genieten van de wilde dieren in uw tuin en steunt u onze werking zodat we verder een verschil kunnen betekenen voor de vele zieke en gewonde wilde dieren in ons centrum.

Sil Janssen
11/23/2023

Volgende edities

'T GRAFIEKJE
• Uitgave week 32
7 - 8 augustus
• Aanlevering:
di. 30 juli vóór 10u!

AFRIT31
• Uitgave week 33
14 - 15 augustus
• Aanlevering:
di. 6 augustus vóór 10u!