De Vijf

Kort na Nieuwjaar, tijdens een teambuildingsweekend met de VZW, borrelde het idee van een unieke feesteditie die de 5e BoslandTrail nog extra in de verf moest zetten. Uiteindelijk leverde uren van brainstorming een prachtig pakket aan initiatieven op, die stilaan in de praktijk terecht komen.

Voor de komende editie zullen zo’n 4500 deelnemers met een persoonlijke toets door Bosland trailen want men kan bij inschrijving een roep- of koosnaampje voor op het startnummer achterlaten. Moest jij straks de trailers tegenkomen in het weekend van 23 & 24 september, twijfel niet hen even persoonlijk toe te roepen! Met partner Ter Dolen gingen we aan tafel om een Limited Edition bier ‘Den BoslandTrailer’ te maken. Imkers uit Bosland leverden honing aan om in het bier te verwerken. De bijen halen de geuren en smaken op overal in Bosland en zorgen ervoor dat jullie straks dat unieke gerstennat kunnen proeven tijdens BoslandTrail!

Na heel wat inzendingen, zullen wij 5 Goede Doelen selecteren die we de komende maanden gaan ondersteunen. Ook de passage door BoslandTrail Villages moet een extra dimensie geven voor onze trailers alsook voor de buurtbewoners waar we passeren.

Op de koop toe, zullen wij in samenwerking met Gemeente Pelt ook bomen gaan aanplanten voor elke jubileumdeelnemer;

hij/zij die 5 deelnames op het conto heeft. Tijdens de brainstormingsessies leek dit allemaal haalbaar, dat er weer uren van gesprekken, mailing en andere aan achteraf zouden gaan, hadden we toen uiteraard weer onderschat. Maar natuurlijk zorgt de creatieve en niet de praktische geest voor unieke opzetten. Zorgen jullie mee voor leuke passages doorheen de BoslandTrail Villages? Gimme the 5!

Lennert
07/05/2022

Volgende edities

'T GRAFIEKJE
• Uitgave week 23
5 - 6 juni
• Aanlevering:
di. 28 mei vóór 10u!

AFRIT31
• Uitgave week 24
13 - 14 juni
• Aanlevering:
di. 4 juni vóór 10u!