Een bronsgroene leeuw

We hebben hier in het Natuurhulpcentrum al heel veel leeuwen gehad. Ze komen uit alle windstreken en vertrekken weer naar diverse plekken ergens op de wereld voor een hopelijk lang en mooi leven. 

Afgelopen week kwamen er nog twee leeuwinnen toe uit Oekraïne. Oorlogsvluchtelingen zijn het. En wij proberen ook voor deze twee prachtige dames weer een mooie nieuwe en veilige thuis te zoeken.  Maar wat maar weinig mensen weten is dat ik sinds 2007 ook een bronsgroene leeuw heb. En die bronsgroene leeuw is er een die blijft !  Het is er een waar ik heel erg fier op ben. De bronsgroene leeuw is een onderscheiding die ik gekregen heb van de overkoepelende carnavalsvereniging Liveke. 
En toegegeven, ik ben geen echte carnavalist, maar het doet mij wel iets als mensen uit een heel andere sector dan degene waarin ik in werk mij die eer gunnen. Dus speciaal voor deze column én voor carnaval en alle carnavalisten draag ik vandaag trots dit ereteken!

Sil Janssen
02/28/2023

Volgende edities

'T GRAFIEKJE
• Uitgave week 10
6 - 7 maart
• Aanlevering:
di. 27 februari vóór 10u!

AFRIT31
• Uitgave week 10
6 - 7 maart
• Aanlevering:
di. 27 februari vóór 10u!