Goal Goal Goal

Vorige week werden onze medewerkers heel vaak in de vroege ochtend wakker gebeld. Meestal ging het over ongevallen met  reeën of om mensen die belden over de ontsnapte zeearenden van La Biomista. 

Maar op woensdagmorgen zat er een damhert vast in de netten van een voetbalgoal in Hamont Achel. Omdat het sterke dier met zijn gewei zo verward zat in de netten moest er extra hulp komen om alles veilig voor mens en dier op te lossen. Na wat wringen en worstelen lukte het uiteindelijk om de damhertbok los te krijgen uit de netten. Wel vreemd dat hij net in die voetbalnetten gelopen was. Er was verder nergens een omheining te zien, enkel één goal en net daar geraakt hij vast. 

In elk geval moet het dier terug vastgebonden worden om veilig vervoerd te worden naar het Natuurhulpcentrum. Bij ons wacht hij nu op zijn eigenaar, en als die niet komt opdagen zoeken we iemand die het dier wil adopteren. 

Liefst iemand zonder voetbalgoal !

Sil Janssen
04/13/2023

Volgende edities

'T GRAFIEKJE
• Uitgave week 18
2 - 3 mei
• Aanlevering:
di. 23 april vóór 10u!

AFRIT31
• Uitgave week 18
2 - 3 mei
• Aanlevering:
di. 23 april vóór 10u!