Een nieuw jaar, een nieuw begin!

Sta mij toe eerst en vooral alle lezers mijn beste wensen over te maken voor het nieuwe jaar. En traditioneel voegen we daar een waarheid als een klok aan toe : ‘vooral een goede gezondheid’. En dat wens ik ook voor alle dieren.

Dat is ook de bestaansreden van het Natuurhulpcentrum : zieke en gewonde dieren terug gezond maken. Afgelopen jaar deden we dat voor meer dan 10.400 dieren. Een ontzettend groot aantal. En om die grote aantallen dieren te kunnen blijven opvangen en huisvesten én om nog verder te professionaliseren gaan we dit jaar weer extra investeren in meer, grotere en betere huisvesting voor die dieren. We gaan inzetten op extra uren voor onze dierenartsen, want met zoveel dieren is er altijd wel iets te doen.

We hopen dit jaar  ook onze grote nieuwbouw in gebruik te kunnen nemen zodat we goedkoop en milieuvriendelijk de exotische dierenverblijven kunnen verwarmen en nog zo veel meer… In de loop van dit jaar volgt de opening en kan iedereen een kijkje komen nemen in onze nieuwbouw. Voor ons zeker iets om naar uit te kijken. Eigenlijk hebben we een waslijst vol met plannen en goede voornemens. En al die plannen en voornemens kunnen we realiseren dankzij de hulp en de steun van tal van bedrijven, firma’s en mensen.

Daarom wil ik graag besluiten met een heel dik en welgemeend ‘dank u’ voor alle dierenvrienden en sympathisanten!

Sil Janssen
01/11/2024

Volgende edities

'T GRAFIEKJE
• Uitgave week 25
19 - 20 juni
• Aanlevering:
di. 11 juni vóór 10u!

AFRIT31
• Uitgave week 26
26 - 27 juni
• Aanlevering:
di. 18 juni vóór 10u!