Een mooi geschenk

Sinds dit jaar willen we onze zorg voor wilde dieren verder professionaliseren. De stijgende aantallen patiënten en de toenemende risico’s door onder meer het vaker voorkomen van de vogelgriep vereisen dat.

We gaan dat doen door enerzijds meer uren dierenartsen aanwezig te hebben. En anderzijds door de intake van patiënten anders aan te pakken. Van zodra het nieuwe gebouw klaar is (en dat zal rond juli zijn) zullen de dieren die binnengebracht worden binnen komen via een andere weg. Zo hopen we besmettelijke patiënten verder weg te houden van de andere dieren.

Het huidige hoofdgebouw zal dan ook verbouwd worden om kantoren en onderzoekslokalen voor dierenartsen in onder te brengen. En ook de operatiekamer zal vernieuwd worden. Daarom zijn we nu al op zoek naar extra materiaal.

En deze week kregen we het goede nieuws dat we van het ziekenhuis in Maastricht een Echo toestel aangeboden krijgen. En daar zijn wij en onze dierenartsen heel erg blij mee !

Sil Janssen
03/12/2024

Volgende edities

'T GRAFIEKJE
• Uitgave week 32
7 - 8 augustus
• Aanlevering:
di. 30 juli vóór 10u!

AFRIT31
• Uitgave week 33
14 - 15 augustus
• Aanlevering:
di. 6 augustus vóór 10u!